Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt va fi asfaltat în 2016

1 sep. 2015,, 14:30   Capitala
2369 0

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt va fi asfaltat în 2016
Foto : gazeta.ru

Anul acesta se vor finisa toate lucrările ce țin de utilități, pe străzile ce fac parte din proiectul BERD și BEI: V. Alecsandri - C. Negruzzi - Ștefan cel Mare, iar în 2016 se preconizează asfaltarea acestora.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței Primăriei, de către directorul interimar al Direcției transport public și căi de comunicație, Igor Gamrețki, informează NOI.md.

„Anul acesta trebuie să finalizăm toate lucrările cu utilitățile și în binder pe V. Alecsandri și C. Negruzzi. Pe bulevardul Ștefan cel Mare vom merge numai cu trotuarele, partea electrică, semafoarele. Asfaltarea va fi preconizată pe Ștefan cel Mare în anul 2016, iar pe V. Alecsandri și C. Negruzzi - în dependență de finalizarea lucrărilor ce țin de utilități”, a menționat Igor Gamrețki.

Pe strada Vasile Alecsandri, la momentul actual se lucrează în tronsonul Goga-Alexandru cel Bun-Columna. Pe parcursul săptămînii, pe tronsonul Goga-Alexandru cel Bun se va finaliza amenajarea trotuarelor în pavaj. Sun finalizate toate trecerile de pietoni de la intersecția Alexandru cel Bun – V. Alecsandri. La fel în această perioadă este preconizată instalarea fundațiilor pentru semafoare, iar la final va avea loc amenajarea în pavaj.
În ceea ce privește bulevardul C. Negruzzi, potrivit responsabililor, s-a finalizat canalizarea pluvială în porțiunea Piața gării. Se preconizează, săptămîna aceasta, închiderea străzii în straturi conform proiectului și se va deschide această porțiune pentru transport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?