X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Platforma Demnitate şi Adevăr îndeamnă cetăţenii să iasă la protest pe 6 septembrie

1 sep. 2015,, 09:45   Politică
5755 11
Члены Платформы DA призывают граждан выйти 6 сентября на протест
Foto: jurnal.md
Pentru a salva viitorul european al ţării, cetăţenii trebuie să iasă în stradă şi să se facă auziţi. Îndemnul vine din partea membrilor Platfomei Civice "Demnitate şi Adevăr", care duminică, la ora 12.00, organizează un miting de protest în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

31 august membrii Platfomei "DA" au împărţit pliante în centrul capitalei, pentru a informa cetăţenii despre miting şi dezideratele acestuia.

„Mesajul meu către cetăţenii Republicii Moldova este ca pe data de 6 să vină cu toată suflarea în PMAN pentru a rezolva revendicările noastre populare. Adică vrem miliardele înapoi, vrem tarifele înapoi, vrem ca această conducere coruptă să plece, vrem o justiţie corectă, vrem ca conducerea RM să reflecte interesele populaţiei, iar ea la ora actuală nu a făcut decât să uzurpeze puterea în stat, au acaparat instituţiile statului şi le folosesc în interes personal”, a declarat Vasile Năstase, membru al Platformei „DA”.

„Este ultima bătălie pentru independenţa şi suveranitatea Republicii Moldova. Este ultima bătălie a noastră pentru integrarea în Uniunea Europeană, iar pentru aceasta trebuie să măturăm această clasă politică ticăloşită, această clasă politică care ne-a adus într-un hal fără de hal. Această clasă politică care a folosit paravanul integrării în Uniunea Europeană pentru a fura miliarde, pentru a fura Aeroportul”, a adăugat un alt membru al Platformei „Demnitate şi Adevăr”, Valentin Dolganiuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?