Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Moldcell Fest: 2 Zile/Nopți de Concerte și Distracție! ©

29 aug. 2015,, 10:00   Societate
3909 0
Moldcell Fest: Два дня и две ночи неуемной музыки и безудержной энергии!
Foto: noi.md

Lumini, hituri electrizante, culoare și distracție. Pregătește-te pentru Moldcell Fest - cel mai tare festival de muzică open-air din Moldova.

Timp de 2 zile, Moldexpo va fi învăluit de muzică BUUUUUUNĂ! Moldcell Fest sparge barierele și aduce în scenă 10 proiecte muzicale pentru o distracție pe cinste. Festivalul propune, în două zile consecutive, 12-13 septembrie, trupe și artiști celebri de talie națională şi internațională, tineri sau care au marcat generații la rând.

Line up-ul festivalului este impresionant și combină interpreți atât din țară, cât și din străinătate care și-au pus amprenta pe diferite genuri muzicale: indie, pop-rock, rock alternativ, hip-hop, jazz, rock și pop. Cele mai răsunătoare nume la Moldcell Fest sunt DJ-ii cu milioane de fani în toată lumea - Aly & Fila și desigur rușii de la ЧАЙФ.

Vezi AICIprogramul detaliat Moldcell Fest. Varianta ideală este să vii în fiecare zi pentru show-uri care îți vor tăia respirația! Totuși, dacă ai preferințe muzicale clare este ușor să alegi. Rockul domină prima zi a festivalului, iar în scenă vor evolua începând cu ora 16:00 artiști faini, printre care Miriam, FlashBlood, Stela Boţan şi Paralela 47, Mevv și Gândul Mâţei. Iar cei care au așteptat de ani buni să meargă la concertul ЧАЙФ, vor fi în sfârșit fericiți să-i admire la Chișinău cu un concert din cadrul turneului jubiliar de 30 de ani. De asemenea, ai posibilitatea să îți faci un tatoo cu hena sau chiar adevărat J, să participi la master-class-uri de confecționare a brățărilor din piele, să încerci o mulțime de jocuri și să vezi o expoziție cu cele mai dure motociclete, etc.

Programul de divertisment continuă în Ziua 2 (13 septembrie) cu o mulțime de activități și experiențe inedite. Pentru familiile cu copii, adolescenți, tineri activi și trendy, distracția începe la ora 11:00. Copiii au o zonă cu carusel și scrâncioburi, iar peste tot vor fi o mulțime de clovni şi personaje din desene animate şi filme pentru copii. De asemenea, vor avea loc master-class-uri de decupaj, origami, creare și competiții cu zmei zburători, etc. Şi cel mai mare cadou pentru pici: showul original Fixiki – un spectacol teatral inedit care îi va încânta pe cei mici! Copiii ştiu ce ştiu J. Totodată, cei mai mari se vor delecta cu un street dance battle, Yard Sale tematic, precum și alte concursuri care pun fie mintea, fie muşchii în mișcare.

Seara, de la 20:00, începe ”nebunia” cu Carla's Dreams & Dara. Ascultăm sub cerul liber hip-hop, jazz, rock și pop. Iar când distracția se încinge, ne pregătim să întimpinăm duetul egipteanAly & Fila. Sunt unii din cei mai buni DJ-ei din lume și – atenție – se află pentru PRIMA dată în Moldova. Comunitatea DJ-iilor autohtoni și fanii lor așteaptă cu respirația întretăiată evoluția duetului Aly & Fila pe scena de la Moldcell Fest. Deci fiți pregătiți pentru orice, mai ales că avem Live în difuzoare!

Ne vedem la Moldcell Fest pe 12-13 septembrie pentru un weekend de VIS! Grăbește-te, biletele cu prețuri promoționale între 70 și 1000 lei sunt disponibile doar până la 31 august. Apoi, costul biletelor se majorează cu până la 200 lei. Biletele pot fi achiziționate prin SMS sau procurate în magazinele Moldcell din Shopping MallDOVA, de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 126, bd. Decebal 139, str. Alecu Russo 2/2. Pentru mai multe detalii – sună la numărul de telefon: 78 44 99 44.

P.S. Asigură-te că ai bateria plină pe smartphone. Pozează în atmosfera festivalului și împărtășește-ți emoțiile pe Facebook sau alte rețele sociale. Have fun!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?