X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

La Tiraspol a început concursul "Calitate transnistreană 2015"

25 aug. 2015,, 16:00   Business
3980 4
В Тирасполе дан старт конкурсу "Приднестровское качество 2015"
Foto: novostipmr.com
La Tiraspol a început sesiunea de acceptare a documentelor pentru participare la concursul anual "Calitate transnistreană", desfăşurat de Camera de Comerţ şi Industrie din regiune (CCI).

Potrivit agenţiei "Infotag", cu referire la CCI, concursul are drept scop îmbunătăţirea calităţii mărfurilor şi serviciilor, sporirea competitivităţii acestora, promovarea mărfurilor, atât pe piaţa internă, cât şi pe cele interne.

Sarcina concursului este de a nu evidenţia giganţii industriei, ci de a identifica cea mai bună producţie, indiferent de nivelul de dezvoltare al producătorului. Astfel, condiţiile concursului sunt egale pentru toţi agenţii economici.

În 2014 pentru cele şase nominalizări ale concursului au fost prezentate peste 200 de denumiri de mărfuri şi servicii ale 44 de întreprinderi.

Companiile-laureaţi beneficiază de anumite preferinţe, în particular, dreptul la folosirea gratuită în publicitatea proprie a referinţelor la victoria în concurs; dreptul de a folosi simbolica concursului în scopuri publicitare, inclusiv prezentarea acesteia pe ambalaj cu indicarea anului de participare; reduceri de până al 10% la toate serviciile CCI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?