X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Mazda va dezvălui conceptul crossover Koeru la salonul de la Frankfurt

7 aug. 2015,, 11:31   Ştiri Auto
4570 1

Фото: mazda

Mazda Koeru integrează caracteristici distincte şi puternice ale temei de design KODO

  • Producătorul japonez de maşini ridică şi mai mult standardele în segmentul competitiv al SUV-urilor

Hiroshima / Leverkusen, 7 august, 2015: Mazda va prezenta noul model Koeru, în premieră mondială, la cea de-a 66 ediţie a Salonului Auto de la Frankurt. Noul concept SUV crossover este o declaraţie curajoasă într-un segment din ce în ce mai popular şi mai competitiv.

Koeru, în limba japoneză se traduce prin „a depăşi”, „a trece dincolo de limite” şi este un nume potrivit pentru ce mai recentă creaţie Mazda, destinată unei pieţe a SUV-urilor crossover aflată în creştere. Compania îşi propune să depăşească standardele existente şi să ridice ştacheta spre performanţă şi eficienţă.


Beneficiind de design-ul KODO – Sufletul mişcării – Koeru exprimă puterea şi vitalitatea unui prădător, alături de un nivel unic de rafinament. Cea mai recentă şi completă tehnologie SKYACTIV asigură performanţe remarcabile de dinamică, siguranţă şi consum, fără a compromite plăcerea de a conduce specifică Mazda.

Producătorul de maşini expune, de asemenea, la Frankfurt, gama de modele de generaţie nouă MX-5 echipată cu accesorii, precum şi mai multe motoare SKYACTIV.

Conferinţa de presă organizată de Mazda va avea lor la ora 13:45 (pavilion 9.0, B16) pe 15 septembrie, în prima zi dedicată presei. Salonul este deschis publicului între 17 şi 27 septembrie. Principalele exponate Mazda la Salonul de la Frankfurt 2015.

Principalul exponat

Mazda Koeru (premieră mondială)

Vehicule aflate în prezent în vânzare

Mazda MX-5, Mazda CX-3, 2015 Mazda CX-5,
2015 Mazda6, Mazda2 & Mazda3

Tehnologie expusă

SKYACTIV-G 2.5, SKYACTIV-D 2.2 & SKYACTIV-D 1.5

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?