Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

A fost reţinut grupul de locuitori din sudul Moldovei care furau din case bogate din capitală

4 aug. 2015,, 16:45   Societate
3198 0
Обезврежена группировка «домушников»
Foto: tv7.md
Infractorii care pe parcursul ultimilor luni au comis 13 jafuri în case şi apartamente din Chişinău au fost reţinuţi la Ceadîr-Lunga şi Comrat.

Potrivit agenţiei "Infotag", marţi, în cadrul unui briefing, şeful Serviciului de presă al Inspectoratului Municipal de Poliţie, Adrian Jovmir, a relatat că toţi cei cinci infractori sînt originari din localităţi din sudul Moldovei, unul fiind minor.

"Ei făceau parte dintr-un grup criminal, ai cărui patru membri au fost reţinuţi la Chişinău cu o săptămînă în urmă. Patrula i-a reţinut în flagrant cînd aceştia au furat dintr-un supermarket de pe strada Vasile Lupu un terminal de plată. Acum, pe mîna oamenilor legii au ajuns alţi hoţi – specialişti în furturi din case", a menţionat el.

Jovmir a explicat că răuvoitorii intrau în case scoţînd geamurile.

"Pentru întreaga «procedură» aveau nevoie de cel mult 10 minute. Preponderent căutau bijuterii şi bani. Din păcate, sъntem nevoiţi să constatăm că cetăţenii nu-şi păstrează economiile la bancă. Din casa unei victime hoţii au luat 800 de mii de lei în numerar. Prejudiciul total a constituit 5 milioane de lei", a relatat Jovmir.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?