Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Candu: Parlamentul nu a lucrat la capacitate maximă în această sesiune

31 iul. 2015,, 17:01   Politică
2531 2

Candu: Parlamentul nu a lucrat la capacitate maximă în această sesiune
Foto : noi.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că sesiunea de primăvară-vară a instituției nu a fost atît de productivă precum și-ar fi dorit. Cu ocazia finalizării acestei sesiuni, Candu a făcut un bilanț al activității Legislativului, notează NOI.md.

„Putem spune că este și sfîrșitul unei anumite etape în politica moldovenească, nu a fost una poate dintre cele mai plăcute, cu siguranță plină de provocări, succese și insucces. Cu regret, această sesiune a trecut și prin formări de guverne, de cîteva ori. Au fost nefinalizate discuțiile în privința crizei bancare. Parlamentul nu a lucrat la capacitate maximă. Cu siguranță se va găsi în ceasul al 12-lea și înțelepciune în așa fel, încît să avem o legislație cît mai bună”, a menționat Andrian Candu.

La capitolul realizări, spicherul a remarcat relansarea dialogului politic cu reprezentanții Tiraspolului și Comratului, adoptarea măsurilor de susținere a agricultorilor. Totodată, Candu a remarcat demararea procesului de ajustare a legislației la normele europene.

Precizăm că astăzi s-a încheiat sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului, deputații urmînd să revină din vacanță în septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?