Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

A fost descoperită o rețea de livrare ilicită a mărfurilor din Ucraina în Moldova și România

29 iul. 2015,, 17:30   Societate
4058 3
Раскрыта сеть нелегальной поставки товаров из Украины в Румынию Молдову
Foto: izgrodno.com
În rezultatul unui complex de măsuri de urmărire specială efectuate de grăniceri, a fost confiscat un lot de țigări de contrabandă Rocco de origine nestabilită, colanți de damă, un pistol de model „Baikal” și un autoturism BMW, relatează NOI.md.

230 de mii de țigări de marca Rocco de origine nestabilită, fără timbre de acciz şi 170 de cutii cu colanți de damă au fost confiscate de angajații Direcţiei investigaţii speciale a Poliției de Frontieră a MAI al Moldovei în urma unui șir de percheziții efectuate în rezultatul unui complex de măsuri de urmărire specială pentru combaterea contrabandei.

De la suspecții care, potrivit versiunii anchetei, făceau parte din două grupări criminale, a fost confiscat un pistol de marca „Baikal”, deținut ilegal, iar automobilul BMW seria 5 a fost pus în arest, a comunicat Serviciul de presă al Poliției de Frontieră al Republicii Moldova.

În opinia oamenilor legii, mărfurile confiscate au fost introduse ilegal pe teritoriul Moldovei din Ucraina de către membrii grupării criminale care intenționau să transmită aceste mărfuri altei grupări criminale, specializate în ambalarea țigărilor de contrabandă și altor mărfuri, precum și transportarea lor ilicită în România.

Pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală în baza articolului 248 al CP al RM „Contrabanda”, în care figurează doi suspecți. Însă ancheta consideră că în cadrul investigațiilor se va reuși să se dovedească implicarea și altor persoane în schemele de contrabandă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?