Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

„Electromaş” din Tiraspol produce pompe pentru „Kaztransoil” şi „KazMunaiGaz”

29 iul. 2015,, 11:30   Economie
7188 0
Тираспольский "Электромаш" поставит насосы "КазТрансОйл" и "КазМунайГаз"
Foto: tirasadmin.org
Uzina din Tiraspol "Electromaş" va produce la comanda operatorului kazah de ţevi magistrale de petrol "KazTransOil" şase motoare electrice pentru pompe de fixare a staţiilor de pompare a petrolului. Anunțul a fost făcut de directorul tehnic al uzinei, Felix Iasinski, potrivit căruia prima parte a lotului deja a fost asamblată şi se expediază în Kazahstan, relatează agenţia "Infotag" cu referire la presa din Transnistria.

"Avem un contract de producere a patru motoare orizontale şi două verticale. Această comandă este una de probă şi, dacă partenerii kazahi vor fi mulţumiţi de calitate, cooperarea va continua", a spus el, menţionînd că "Electromaş" speră să obţină şi un contract de producere a motoarelor pentru construcţia noii conducte de petrol kazaho-chineze.

Potrivit lui Iasinski, "există şanse bune de a semna un nou contract, deoarece la construcţia conductei de petrol participă compania rusă "Transnefti", care cunoaşte şi foloseşte producţia de la "Electromaş" de mai mulţi ani".

Conform contractului semnat, "Electromaş" va produce dispozitive electrice pentru cea mai mare companie naţională de gaze şi petrol, care activează în domeniul cercetării, extragerii, prelucrării şi transportări hidrocarburilor - "KazMunaiGaz". Compania reprezintă interesele Guvernului în sectorul petrol-gaze şi este proprietara celui mai mare sistem de conducte magistrale de gaze şi apeducte (5495,23 km de conducte de petrol şi 2148 km apeducte) din Kazahstan.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?