X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Creatoarea brandului autohton „Kheops” pleacă din țară

29 iul. 2015,, 15:15   Showbiz
6813 1
Создатель отечественного бренда «Kheops» покидает страну
Foto: facebook.com
Victoria Cocieru, creatoarea brandului autohton „Kheops”, pleacă în Statele Unite ale Americii, iar magazinul pe care îl deținea va fi închis, informează NOI.md.

Într-un interviu acordat portalului allfun.md, Victoria Cocieru a mărturisit că a obținut viza de plecare în SUA prin intermediul programului „Green Card”. Creatoarea va închide magazinul pe care îl deținea împreună cu partenerul de afaceri și logodnicul său, Dan Pînzaru. „Mi-am dorit foarte mult să las magazinul să lucreze. Îmi făceam planuri că voi găsi aici pe cineva, că voi trimite schițele din State și voi discuta prin internet cu croitoresele de aici. Dar, într-un final, mi-am dar seama că procesul creativ și așa este unul special și unele lucruri sînt greu de coordonat de pe loc, nu tocmai la distanță. Magazinul îl vom vinde și vom închide afacerea”, a declarat Victoria Cocieru.

Designerul autohton spune că își dorea de multă vreme să plece peste hotarele țării în căutarea unor condiții de trai mai bune și pentru a se realiza pe plan profesional: „Plec din țară, fiindcă în Moldova nu îmi voi putea realiza toate planurile. Eu sînt o visătoare, eu vreau foarte multe. În plus, cînd am trecut de la statutul de simplu cetățean la persoană juridică, am simțit pe propria piele cît de tare ne afectează guvernarea. Impozitele se schimbă de la o zi la alta, iar adesea profitul zilnic nu îți ajunge să acoperi măcar cheltuielile pentru impozite”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?