X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Producătorii autohtoni participă la cea mai mare expoziție de încălțăminte în lume

28 iul. 2015,, 13:00   Business
3374 1
Отечественные производители участвуют в крупнейшей в мире обувной выставки
Foto: rtr.md
Cinci companii autohtone de pe ambele maluri ale Nistrului participă în perioada 29-31 iulie la cea mai mare expoziție de încălțăminte și accesorii din lume, desfășurată la Duesseldorf, Germania. Standul comun al Republicii Moldova va fi reprezentat de companiile „Oldcom”, „Vitalie Burlacu”, „Cristina”, precum și de „Floare” și „Tighina” de pe malul stîng la Nistrului.

Participarea la expoziție a fost organizată de Asociația Patronală a Industriei Uşoare, cu sprijinul Uniunii Europene și PNUD în cadrul Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”. Expoziția de la Duesseldorf este una dintre cele mai mari. În acest an la ea vor fi prezentate 880 de branduri. Participanții au posibilitatea să se stabilească pe piața internațională și să creeze legături de afaceri.

„Compania Oldcom participă la acest eveniment în primul rînd pentru a se promova în Europa. Deşi sîntem deja prezenţi pe piaţa europeană, ne dorim să extindem lista de parteneri. De asemenea, aici putem studia tendinţele modei pentru sezonul primăvară/vară 2016”, a menționat marketing manager „Oldcom” Olga Botnaru.

Şi reprezentanţii companiei de la Bender din stînga Nistrului au aşteptări mari de la participarea la această expoziţie. „Este o platformă excelentă pentru promovarea la nivel internaţional. Dorim să ne promovăm produsele, să stabilim contacte cu producători din alte ţări, dar şi cu noi parteneri. Sțntem interesaţi de extinderea pieţei de desfacere, iar această expoziţie ne ajută să atingem acest scop”, a menționat marketing manager al companiei Tighina Svetlana Pamujac.

Din 2009, cu sprijinul financiar al Programului UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, 75 agenţi economici, dintre care 35 de pe malul stîng al Nistrului, au fost prezentate pe standuri comune la expoziţiile specializate din Germania, Cehia, Polonia, Franţa, România şi Bulgaria.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?