X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Sturza: Băiatul specialist în off-shoruri "s-a intoxicat" nițel

27 iul. 2015,, 18:05   Politică
13835 24

Sturza: Băiatul specialist în off-shoruri s-a intoxicat nițel
Foto: noi.md

Fostul premier Ion Sturza îndeamnă opinia publică să fie prudentă atunci cînd consultă informațiile „otrăvite” prezentate de unii politicieni. Într-o nouă postare pe o rețea de socializare, omul de afaceri face aluzie, fără a da nume, la informația prezentată astăzi de Renato Usatîi, potrivit căreia, în furtul de la BEM ar fi implicat PLDM-ul, informează NOI.md.

„Mă văd silit să intervin încă o dată pentru a nu se servi «gogoși» otrăvite de canicula politică!

Băiatul nesăbuit, de altfel, simpatic, specialist în off-shoruri, saune, concerte și, mai nou, în canalizarea publică, pare-se, s-a intoxicat nițel, servit pe nemîncate de cineva «anonim». Mai mult, se încearcă să fie implicat în acest «dans» tot mapamondul, ambasade, guverne, organizații internaționale, servicii secrete. Dubios dans, cu multe greșeli de gramatică în engleză, însă și de logică elementară! Dar cine știe, eu unul nu aș dori să dau greș cu bănuielile mele”, a scris Sturza.

„Recunosc, prea multe belele s-au abătut asupra țărișoarei noastre. Focul arde, iar gazul vine gîrlă, pe gratis din Est. Să fim vigilenți! Să ne păstrăm rațiunea și sănătatea psihică”, a îndemnat Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?