X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Reacția PLDM la declarațiile lui Usatîi: O dezinformare a cărui scop este promovarea intereselor altui stat

27 iul. 2015,, 15:45   Politică
6643 6

Reacția PLDM la declarațiile lui Usatîi: O dezinformare a cărui scop este promovarea intereselor altui stat
Foto: trm.md

Încercarea de a atribui PLDM-ului relaţii contractuale cu unele firme americane este un act de manipulare şi o tentativă de a-i lăsa în umbră pe adevăraţii beneficiari ai delapidărilor din sistemul bancar. Astfel au comentat reprezentanții PLDM-ului informațiile făcute publice astăzi de Renato Usatîi, potrivit cărora formațiunea ar fi implicată în furtul de la Banca de Economii, notează NOI.md.

Reprezentanții Partidului Liberal Democrat au calificat drept calomnioase aceste afirmații și au îndemnat opinia publică să nu se lase manipulată de niște ”aventurieri politici”.

„Declaraţiile mincinoase de astăzi sînt o dovadă în plus că PLDM este ţinta numărul unu a celor care nu îşi doresc o alianţă de guvernare proeuropeană în Republica Moldova. Este o dezinformare, care are drept scop promovarea intereselor altui stat. Prin intermediul minciunilor şi manipulărilor, acest personaj încearcă să destabilizeze situaţia din Republica Moldova şi să împiedice crearea unei alianţe de guvernare”, se arată în declarația liberal-democraților.

Astăzi, liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, a prezentat mai multe documente printre care contractele încheiate de PLDM cu compania americană de PR „Greenberg Quinlan Rosner Research” și firma off-shore „Rodos”. Potrivit lui Usatîi, banii sustrași de la BEM ar fi fost utilizați pentru finanțarea campaniei de PR a PLDM-ului în anii 2013 și 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?