Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Doi plopi au făcut ravagii în sectorul Botanica

27 iul. 2015,, 10:30   Capitala
3027 0

Упавшие деревья обесточили несколько улиц на Ботанике
Foto: vk.com

Casele de pe trei străzi din sectorul Botanica al Capitalei au rămas fără curent, după ce doi copaci s-au prăbuşit şi au rupt firele electrice. Accidentul s-a produs noaptea trecută pe strada Nicolae Titulescu. Plopii au căzut la distanţă de un metru de două locuinţe.

Cei doi plopi au căzut în curţile a două gospodării. În urma accidentului, a fost avariată o porţiune de gard şi o poartă.

Oamenii cred că plopii s-au prăbuşit pentru că erau bătrâni. Locatarii se tem că la fel se va întâmpla şi cu alţi copaci de pe marginea drumului.

În urma accidentului, au rămas fără curent locuinţele de pe străzile Nicolae Titulescu, Minsk și Tăbăcăria Nouă. La faţa locului a fost o echipă de electricieni de la întreprinderea Lumteh, care a deconectat energia pentru a preveni alte incidente.

"Copacul a deteriorat linia aeriană a Lumiteh-ului. Noi am deconectat energia electrică, astfel ca cei de la Spații Verzi să-l taie. Mai departe vom lua măsurile necesare pentru a restabili înapoi linia aeriană", a declarat reprezentantul întreprinderii "Lumteh", Petru Țurcanu.

Angajații Întreprinderii Municipale ''Spații Verzi'' urmează să stabilească din ce cauză s-au prăbuşit cei doi copaci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?