X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Formația „Alternosfera” va lansa în toamnă un nou album

23 iul. 2015,, 17:45   Showbiz
6068 2

Группа «Alternosfera» осенью выпустит новый альбом
Foto: jurnalul.ro

În toamna acestui an formația de rock din Moldova, „Alternosfera” urmează să lanseze cel de-al cincilea album din cariera sa, informează Noi.md.

În toamnă, mai exact, pe 2 octombrie, „Alternosfera” va lansa un nou material discografic – „Haosoleum”. Albumul reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include și albumele „Virgula” (lansat în 2012) și „Epizodia” (lansat în 2013).

„Au trecut trei ani, de cînd am (s)pus Virgula. Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în cîmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele. Am reînviat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. A început Epizodia. Pe 2 octombrie 2015, „Alternosfera” lansează „Haosoleum”, declară membrii formației.

Concertul va avea loc la Arenele Romane din București, România.

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), „Alternosfera” este una dintre cele mai iubite, apreciate și puternice trupe din ultimii ani. Prestația artistică – show-urile mereu explozive, energia debordantă și numărul extrem de mare al fanilor, prezenți la concerte, au făcut ca „Alternosfera” să devină un „etalon” pentru zona de rock și alternative de la noi din țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?