Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Orașul Orhei va avea trei viceprimari noi numiți de Ilan Șor

8 iul. 2015,, 15:25   Politică
6964 1

Orașul Orhei va avea trei viceprimari noi numiți de Ilan Șor
Foto : sputnik.md

Igor Grigoriev, Valerian Cristea și Reghina Apostolova sînt noii viceprimari ai orașului Orhei. Candidaturile celor trei au fost înaintate de primarul localității, Ilan Șor, și aprobate cu majoritatea voturilor aleșilor locali, la ședința extraordinară a Consiliului orăşenesc Orhei, informează NOI.md.

Astfel, Igor Grigoriev a fost numit vicepremier pe probleme de ordin economic, Reghina Aposolova – viceprimar pe probleme de construcții și infrastructură, iar Valerian Cristea, care a fost anterior vicepremier în guvernul condus de Vasile Tarlev, a devenit viceprimar pe probleme sociale. Candidaturile celor trei funcționari au fost susținute de 21 dintre cei 25 de consilieri prezenţi la şedinţa consiliului orășenesc Orhei.

Tot în cadrul ședinței extraordinare a fost stabilită componența nominală a comisiilor consultative de specialitate pentru principalele direcţii de activitate. Consiliul a dispus și efectuarea unui audit intern în cadrul Primăriei oraşului Orhei.

Precizăm că omul de afaceri Ilan Șor a fost ales primar de Orhei din primul tur de scrutin, cu 61,97 la sută din voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?