Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

MedAsig.md bate recordul în Moldova! (VIDEO) ©

7 iul. 2015,, 09:00   Societate
3565 0

În Moldova a apărut posibilitatea de a perfecta și de a primi asigurarea medicală pentru călătoriile în afara țării în mai puțin de 2 minute. Acest lucru a fost dovedit la un campionat improvizat de perfectare a asigurării medicale pentru călătoriile în străinătate la viteză.

Campionatul improvizat a fost organizat de site-ul MedAsig.md. Cum s-a petrecut evenimentului și dacă a fost stabilit un record, puteți afla din video-ul următor.

Reamintim că, în pofida faptului că a fost introdus regimul liberalizat de vize cu statele membre UE, cetățenii Republicii Moldova care traversează frontiera, sunt obligați să prezinte un pachet de acte, printre care dovada solvabilității financiare, precum și polița de asigurare de sănătate. Anterior procedura de perfectare a acestei polițe consta din căutarea unei companii de asigurare, completarea actelor în oficiul acesteia și achitarea poliței, adică o pierdere continuă de timp. Acum procurarea poliței s-a simplificat semnificativ. Este necesar doar să completați o anchetă specială, în care indicați toate datele necesare (aceasta vă ia aproximativ 2 minute), achitați și timp de 5 minute primiți polița pe e-mail. Apoi, aveți posibilitatea de a imprima polița sau de a o prezenta la frontieră de pe ecranul smartphone-ului dumneavoastră.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?