Unioniştii vor desfăşura Marea Adunare Naţională şi Marşul lui Ștefan cel Mare pentru unirea cu România

Unioniştii vor desfăşura Marea Adunare Naţională şi Marşul lui Ștefan cel Mare pentru unirea cu România
Унионисты проведут "Великое национальное собрание" и Марш за объединение с Румынией
Foto: newsmaker.md
Blocul Unităţii Naţionale (BUN), care reuneşte organizaţii unioniste din Moldova şi România, organizează duminică Marea Adunare Naţională în centrul Chişinăului, precum şi va desfăşura Marşul lui Ştefan cel Mare de la Chişinău pînă la Bucureşti. Acţiunea are scopul de a uni cele două ţări.

Potrivit agenţiei „Infotag”, organizatorii au decis într-un mod original să invite susţinătorii unirii Moldovei cu România la adunare, răspîndind prin reţelele de socializare aşa-zisa scrisoare a lui Ştefan cel Mare.

Scrisoarea este scrisă în română, nu în chirilică, cum a fost pe timpul domnitorului moldovean, şi conţine îndemnuri de a participa la Marea Adunare Naţională.

Organizatorii evenimentului consideră că în anul curent este cel mai potrivit moment pentru a solicita unirea şi formarea majorităţii pentru a participa la referendum.

Ei speră că la marş vor participa mii de susţinători ai unirii Moldovei cu România.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu7 comentari

Vasile 6 iul. 2015,, 23:06

"UNIREA" получится - когда все поимут, наконец, что это в интересах всех проживающих на этом несчастном клочке земли. Что в Европе нет - мизерных пенсий, мизерных зарплат, не принято воровать, нет лжи, пропаганды, оболванивания,Европа объединяется во имя порядка, благосостояния, мира - это всё то что нужно и каждому из нас. Иначе будем бултыхаться и далее в постсоветском болоте. На радость всей нечисти которая обворовывает нас без никакого тормоза.

moldovean 4 iul. 2015,, 13:03

ce fel de UNIREpoate fi cand aproape un milion de moldoveni isi castiga existenta in Rusia??? Asemenea tendinte pot fi rezolvate doar prin REFERENDUM! Nu este cazul sa iesiti pe PMAN. Moldova este stat suveran, deaceea ceea ce incearca sa faca "unionistii" poate fi catalogat ca SEPARATISM! O incercare de a dezbina societatea, de a provoca confruntari intre grupurile sociale cu viziuni diferite, o subminare a independentei, neutralitatii tarii. Cate mandate au luat unionistii la elegerile locale? Rezultatele alegerilor parlamentare si locale demonstreaza ca numarul simpatizantilor unionismului este minim. Asa ca nu mai faceti fum in zadar.

unio 4 iul. 2015,, 11:03

unionisti mucosi alde acei care aseara 3-07-15,la Fabrica se cracanau cu "unire",si isi batiau joc de moldoveni,trebbuie numaidecit de expulzat din RM!.Moldovenii nu au dat voie voua mucosilor,si prapaditilor, sa vorbiti din numele poporului!.Si inca si Simion nacalnicul,bilbiea aiurea de la Buhuresti,care a fost ars de Stefan cel Mare din pricina tradarii valahilor."Fabrica"este o emisiune provocatoare,si proromana,care trebue interzisa!!!

Патриот 3 iul. 2015,, 22:59

30 ***ов у здания СИБа это не народ.Так что умойся гавном гуной му дэ.

dracula 3 iul. 2015,, 22:37

unirea ne va scapa de banditii de la putere,nu vedeti ce porcarii se fac;cel mai mare hot Ilan Sor-a ajuns primar,Papuc fugarul este achitat si asa m.d.yn primul rynd Plahotniuc va ajunge la bulau.

hdcy 3 iul. 2015,, 19:34

кажется ко му то дадут пиз..дов )))) румбляди готовьтесь а лучше валите пока целые это вам не гимплер ио презик когда гавкали на каждом углу мули

Патриот 3 iul. 2015,, 17:53

Может пора уже этих позорных руманойдов "Блок национального единства (BUN)" подстрекателей выслать из страны.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load