Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Violonista Alexandra Conunova, locul III la concursul internațional "Ceaikovski"

3 iul. 2015,, 10:00   Showbiz
5130 0
Скрипачка Александра Конунова стала финалисткой престижного музыкального конкурса
Foto: moldovenii.md
Violonista Alexandra Conunova s-a clasat pe locul trei la cel de-al 15-lea concurs internațional "Ceaikovski". Transmisiunea on-line a evenimentului muzical a fost urmărită de aproximativ şase milioane de spectatori din toată lumea.

Conaţionala noastră a evoluat pe aceeași scenă virtuoși din mai multe ţări. Concursul s-a desfășurat în perioada 17-30 iunie. Dintre cei 122 de participanți, în finală au ajuns 26.

De locul întâi la categoria "Vioară" nu s-a învrednicit niciun participant. Locul doi i-a revenit unui muzician din Taiwan. Alexandra Conunova a împărţit locul trei cu doi muzicieni din Rusia.

"Cel mai complicat a fost să fac față atenției presei și criticilor. Unele comentarii pe Facebook erau destul de greu de citit. Aș dori să mă adresez publicului și să-l rog ca data viitoare să se gândească la nervii și sănătatea noastră. De asta nu te poți ascunde. Primul tur de scrutin a fost destul de complicat. Iar ultimul - și mai mult. Noi toți eram deja destul de obosiți", a declarat violonista Alexandra Conunova.

Alexandra Conunova este solistă la Filarmonica Națională şi membră a orchestrei internaționale de la Geneva. Conunova a studiat la Școala Superioară de Muzică de la Hanovra.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?