Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Festivalul Internațional „Ștefan cel Mare și Sfînt”, la a II-a ediție

1 iul. 2015,, 17:30   Societate
3211 1

Festivalul Internațional „Ștefan cel Mare și Sfînt”, la a II-a ediție
Foto : blog-p.ru

În perioada 2-5 iulie se va desfășura cea de-a II ediție a Festivalului Internațional „Ștefan cel Mare și Sfînt”, anunță NOI.md.

Festivalul va începe pe 2 iulie, la ora 11.00, cu un Te Deum și depuneri de flori la statuia Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfînt din Chișinău.

De la ora 11.30, la Biblioteca Națională din capitală se va desfășura Simpozionul cultural-istoric „Ștefan cel Mare și Sfînt – Ctitor de neam și de țară – Destinul devenirii noastre”.

Începînd cu ora 18.00, va avea loc deschiderea oficială a festivalului în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfînt” unde pînă la ora 22.00 se vor desfășura spectacole de excepție cu interpreți, orchestre, dansatori și alți invitați din țară și de peste hotare.

Pe 3 iulie, între orele 17.00 și 18.00 se va desfășura Parada portului popular. Pornirea va fi din fața Teatrului „Mihai Eminescu” și se va încheia lîngă Gradina Publică. La ora 18.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului „Întîlniri bucovinene”, ajuns la ediția a XXVI-a în Europa.

Sîmbătă și duminică, festivalurile vor călători cu un program artistic prin țară: Ialoveni, Criuleni, Cigîrleni și vor reveni la Chișinău pe 5 iulie, culminînd cu un program fastuos în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfînt”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?