Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Donald Trump, "concediat" de grupul de mass-media NBC

30 iun. 2015,, 22:00   Externe
3216 0

Foto Фото: noi.md

Donald Trump speră să devină preşedintele Statelor Unite dar, deocamdată, candidatura îi aduce o pagubă însemnată. Cel care a concediat zeci de candidaţi în emisiunea sa "Ucenicul" a fost, el însuşi, "concediat" de grupul de mass-media NBC.

Când a anunţat că doreşte să candideze la preşedinţie, Donald Trump a avut grijă să-şi presare discursul cu fraze care să stârnească vâlvă. Referirile la imigranţii ilegali mexicani au atras cel mai mult atenţia.

Scandalul nu a întârziat. Comentatorii de extremă dreapta l-au lăudat pe Trump dar comunitatea latino-americană din Statele Unite şi chiar unii miniştri mexicani şi-au manifestat indignarea. Mogulul a fost acuzat de rasism iar acum NBC i-a adresat, simbolic, replica devenită celebră din emisiunea sa "Ucenicul".

Concernul a anunţat încetarea "oricărei relaţii de afaceri" cu Trump, din cauza "remarcilor insultătoare la adresa imigranţilor mexicani". Ca urmare, NBC nu va mai transmite concursurile Miss USA şi Miss Univers, pentru care avea drepturi exclusive din 2003. În replică, magnatul subliniază că nu are de gând să prezinte scuze.

Trump a acuzat NBC de "slăbiciune" în privinţa imigranţilor ilegali şi a adăugat că ar putea da concernul în judecată. El anunţase, deja, că nu va participa la noul sezon din "Ucenicul", pentru a se consacra campaniei prezidenţiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?