X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Partidele care nu au prezentat rapoarte financiare au fost avertizate de CEC

30 iun. 2015,, 16:50   Politică
3537 1

Partidele care nu au prezentat rapoarte financiare au fost avertizate de CEC
Foto: newsmoldova.md

Comisia Electorală Centrală a aplicat sancțiuni sub formă de avertisment în cazul a cinci partide politice care nu au prezentat rapoarte financiare. Formațiunile au la dispoziție 48 de ore pentru a furniza CEC-ului informații cu privire la veniturile și cheltuielile pe care le-au avut în campania electorală, informează NOI.md.

Potrivit secretarului instituției, Andrei Volintir, printre concurenții care nu au prezentat niciun raport financiar pînă acum se numără Partidul Național Liberal, blocul „Lista Poporului”, partidul „Casa Noastră – Moldova”, Partidul Popular din Moldova și Partidul Verde Ecologist.

„Conform Codului electoral, concurentul care nu-și deschide cont bancar cu mențiunea «fond electoral» informează despre aceasta Comisia și desfășoară doar activități de campanie ce nu implică cheltuieli financiare. Acești concurenți nu au prezentat rapoarte financiare pentru perioada dintre primul și al doilea tur de scrutin”, a menționat Volintir.

Precizăm că la următoarea ședință a Comisiei, membrii acesteia urmează să facă o totalizare a rapoartelor financiare prezentate de concurenții electorali în această campanie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?