Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Corina Țepeș, Costi Burlacu și Adrian Ursu pleacă într-un turneu în Italia

10 iun. 2015,, 17:45   Showbiz
5362 1

Foto: facebook.com

Costi Burlacu, Corina Țepeș și fiica acestora, Smaranda, împreună cu Adrian Ursu merg în turneu în Italia în acest weekend, informează NOI.md.

Corina, Costi, Smaranda și Adrian vor concerta la Vicenza, Italia, pe data de 14 iunie, într-un concert de caritate.

„Vom avea un recital de aproximativ două ore, unde vor răsuna toate piesele noastre, piese cunoscute de publicul larg, inclusiv cele pe care le-am scos recent, în premieră. Vom avea mai multe ieșiri, vom interpreta și muzică populară, muzică ușoară. Moldovenii din Italia sînt foarte doriți să asculte și muzica populară, muzica de acasă”, a declarat Corina Țepeș pentru NOI.md.

La Vicenza Corina și Costi vor concerta împreună cu Adrian Ursu. Va fi un concert de caritate.

Al doilea concert va fi la Torino, sub genericul „Mamă, cînt de dorul tău” și de data aceasta Costi și Corina vor concerta alături de Marina Filipovici. „Genericul concertului nu este întîmplător, pentru că atît mama Marinei, cît și a mea lucrează și trăiesc de ceva timp în Italia. Vom cînta pentru mamele noastre acolo și pentru cei care și-au sacrificat o parte din viață muncind peste hotare”, a menționat Corina Țepeș.

Pe lîngă aceste două concerte, Corina, Costi, Smaranda, alături de cele două bunici ale micuței, vor profita de o mică vacanță pe Coasta de Azur, în Franța. „Va fi o vacanță de 4-5 zile, exact perioada dintre primul și al doilea concert, unde ne vom odihni cu toată familia”, și-a dezvăluit planurile Corina Țepeș.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?