Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filat cumpără Jurnal Tv, a plătit avansul și a făcut primele schimbări în politica editorială

6 iun. 2015,, 10:50   Politică
14300 7

Filat cumpără Jurnal Tv, a plătit avansul și a făcut primele schimbări în politica editorială
Foto : gagauzmedia.md

Atunci când Moldova24 a anunțat prima dată că Filat a cumpărat Vocea Basarabiei, am fost blamați de presa PLDM și postacii lor de pe facebook. Atunci când am spus primii că Unimedia a fost cumpărată de Filat, la fel s-a întamplat.

Ambele s-au confirmat, e suficient să urmăriți politica editorială a acestor două așa-zise instituții media. Acum am fost primii care am dezvăluit că Filat e în proces de cumpărare a Jurnal TV.

Deținem probe și indicii foarte clare legate de negocierile lui Filat cu Țopii, care a zburat nu o singură dată la Frankfurt, ci de mai multe ori, cu avioane de lux private. Curioșii pot face o simplă verificare la Aeroport.

Întâmplător sau nu, politica editorială a Jurnal TV s-a schimat radical de când Filat a plătit avansul. Jurnal TV nu-l mai atacă în buletinele de știri pe Filat și promovează membrii Platformei DA. Maimuțărelile Orei de Ras la adresa lui Filat sunt făcute doar de ochii lumii, ca să nu dea de bănuit. În buletinele de știri însă, FILAT ori nu e prezent, ori e tratat neutru.

După dezvăluirile noastre, Filat s-a agitat foarte mult pentru că Țopii i-au spus că nu au ce face și la miting vor trebui să strige „Filat la pușcărie!”, ca să nu fie developată relația lor.

Timpul va arăta din nou dacă am avut dreptate. Dar când priviți cu îndoială această știre despre cumpărarea Jurnal TV de către Filat, vă rog să vă amintiți de Unimedia și Vocea Basarabiei. Va veni timpul când vom dezvălui și probe interesante despre tranzacția dintre Țopi și Filat, asta dacă se va mai face până la capăt, după dezvăluirile noastre.

SURSE DIN INTERIORUL JURNAL TV ne-au relatat că în scurt timp în redacția de știri va apărea un fel de Jardan, ca în cazul Unimedia. Redacția îl așteaptă cu mare nerăbdare, gata să-i execute ordinele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?