X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Usatîi: La adresa „Partidului Nostru” se pregătesc provocări

27 mai. 2015,, 16:35   Politică
5956 11

Usatîi: La adresa„Partidului Nostru” se pregătesc provocări
Foto: omg.md

Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, susține că a intrat în posesia unor informații, potrivit cărora, autoritățile ar pregăti excluderea formațiunii din cursa electorală. Declarația a fost făcută de omul de afaceri, astăzi în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

Renato Usatîi a precizat că Procuratura Generală i-ar putea înainta acuzații de corupere a alegătorilor și nu exclude că aceste învinuiri ar putea servi drept temei pentru excluderea formațiunii din cursă.

„Săptămîna trecută am auzit zvonuri că iar doresc să ne excludă din cursa electorală. Am început să rîd de această situație, dar mi-am dat seama că rîd degeaba. De fapt, astăzi CEC-ul va examina o adresare către Procuratura Generală, precum că Usatîi ar fi cumpărat alegătorii din Bălți și Fălești. Se pare că promisiunea de a felicita veteranii de război cu Ziua Victoriei, după alegeri, și troleibuzul pe care îl voi oferi în dar Bălțiului sînt calificate ca tentative de corupere. Toți politicienii fac promisiuni în campania electorală, și Urechean a promis să va majora pensiile pînă la 500 de euro”, a spus omul de afaceri.

În contextul celor menționate, Renato Usatîi a anunțat că va organiza pe 10 iunie curent un „marș pentru alegeri corecte”. Acesta și-a îndemnat susținătorii să se alăture acțiunii de protest, care va începe în fața Circului.

„Am venit cu pace să mă ocup de orașul Bălți, dar presimt că asta nu se va întîmpla. Orice încercare de a ne scoate din cursă se va termina tragic pentru cel care va face asta. Azi pe lîngă cele 16 dosare penale în care figurez, vor mai fi intentate alte 10”, a spus Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?