Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ghirkin despre uciderea comandantului rebelilor din Lugansk

27 mai. 2015,, 13:25   Externe
6921 4

Foto: infobiz.md

Ex-comandantul suprem al așa-numitei "DNR" Igor Ghirkin a comentat pe larg cu privire la asasinarea lui Alexei Mozgovoi și soarta "Novorossiei".

Pe pagina oficială a rebelilor pe rețelele sociale Igor Ghirkin a vorbit despre ceea la ce trebuie să se aștepte "DNR" și "LNR" și a comentat cu privire la uciderea lui Alexei Mozgovoi, transmite Joinfo.ua.

Comentand cu privire la uciderea liderului rebelilor din Lugansk, comandantul brigăzii "Prizrak", Alexei Mozgovoi, Igor Ghirkin a declarat că toți cei care cred că este treaba diversioniștilor sau serviciilor secrete ucrainene, sînt fie naivi, fie pur și simplu troli, care lucrează după "îndrumarul metodic al lui Surko".

Ghirkin s-a pronunțat și pe marginea situației din "Novorossia", spunînd că au fost și rămîn doar două opțiuni – sau o victorie completă și eliberarea Kievului, sau înfrîngerea completă a "DNR" și "LNR", cu escaladarea ulterioară în Crimeea și tulburări în Rusia.

"Situația a mers atît de departe încît nu există "jumătăți de măsuri". Cît de mult nu ar dori acest lucru oamenii obișnuiți de zeci de ani să nu facă nimic și să nu răspundă de nimic", - a spus Ghirkin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?