Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Un anchetator rus a fost reţinut în timp ce primea un milion de dolari mită

26 mai. 2015,, 17:20   Externe
3157 3

Foto: censor.net.ua

Un anchetator din cadrul Comitetului rus de anchetă a fost reţinut în timp ce primea un milion de dolari mită, a anunţat marţi Iulia Ivanova, adjunct al şefului departamentului din Moscova al Comitetului de anchetă, relatează agenţia Tass, în pagina electronică.

"Suspectul a fost reţinut şi în curînd va fi luată o decizie privind măsura restrictivă care va fi dispusă împotriva sa", a declarat Ivanova, adăugînd că departamentul din Moscova a fost implicat direct în depistarea infracţiunii.

Potrivit unei surse citate de Tass, un oficial de la departamentul de anchetă din estul Moscovei a cerut mită de la reprezentantul unei bănci din oraş, pentru a-i garanta că nu vor fi efectuate percheziţii acolo şi nu vor fi aduşi suspecţi în faţa justiţiei.

"Anchetatorul a încercat să ia mita prin intermediul unui avocat al conducerii băncii şi a fost prins în flagrant în biroul său", a precizat sursa citată.

Suspectul a decis să facă abuz de puterea sa, în timp ce investiga un caz penal în perioada 19 martie-25 mai, pentru a primi o sumă importantă de bani sub formă de mită în schimbul renunţării la procedurile legale, conform anchetatorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?