Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Duminică, la Chişinău va avea loc finala Cupei Moldovei la fotbal

23 mai. 2015,, 11:00   Sport
4269 0
В воскресенье - финал кубка Молдовы по футболу
Foto: fc-sheriff.com
Meciul final al Cupei Moldovei la fotbal din sezonul 2014-2015 va avea loc duminică, 24 mai, pe stadionul Zimbru, între echipele Dacia (Chişinău) şi Sheriff (Tiraspol), informează Infotag.

Spre deosebire de finalele anilor precedenţi, în cadrul sezonului actual nu se va pune în joc locul în Liga Europei, deoarece echipele deja şi-au rezervat participarea, ocupînd în campionatul Moldovei locurile doi şi trei.

De rezultatele finale de turnir ale campionatului echipele nu sînt mulţumite. Sheriff a devenit fost campion, iar Dacia, care şi-a propus să ia primul loc, a cedat în meciul decisiv în faţa echipei Milsami (1:2), mulţumindu-se cu locul doi. Ambele echipe îşi doresc să devină deţinătoarele Cupei Moldovei.

"Ne dorim să încheiem sezonul pe o notă înaltă, şi cu bună dispoziţie să-i trimitem pe băieţi la odihnă. De asemenea, cîştigătorul va primi dreptul să joace în Supercupă", a spus preşedintele clubului Dacia, Ruslan Kmit. Căpitanul dacilor, Veaceslav Posmac, a menţionat că duminică va cîştiga echipa care va fi mai bine susţinută de suporteri.

Meciul final va începe la ora 19.00. Costul biletelor variază între 30 şi 100 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?