X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Imediat după alegeri, Renato Usatîi va organiza un concert grandios în capitala de nord şi va dărui oraşului un troleibuz nou

22 mai. 2015,, 16:30   Societate
5596 3
Сразу же после выборов Ренато Усатый подарит городу троллейбус и грандиозный концерт
Foto: ru1.md
După campania electorală, veteranii din municipiul Bălţi vor primi în dar de la liderul Partidului Nostru 200 de mii de lei.

Astăzi, oraşul Bălţi sărbătorește 594 de ani de la înființare. Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al municipiului Bălţi, Renato Usatîi, a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor capitalei de nord a ţării cu ocazia Hramului Oraşului.

„Dragi bălţeni!

Mă bucur foarte mult că astăzi, de Ziua Oraşului, sunt alături de voi. De asemenea, mă bucur că am hotărât să candidez la funcţia de primar al municipiului Bălţi pentru a construi împreună cu voi un oraş modern. În această zi de sărbătoare vă urez toate cele bune, urări de sănătate, pace şi linişte, bunăstare vouă şi familiilor voastre. În perioada campaniei electorale, autorităţile au interzis acţiunile de caritate şi concertele cu participarea interpreţilor străini. De aceea, imediat după alegeri, oraşul Bălţi va primi un cadou din partea mea de Ziua Oraşului – un troleibuz nou. De asemenea, veteranii din municipiu vor primi în dar 200 de mii de lei. După alegeri, invit toţi bălţenii şi oaspeţii capitalei de nord la un concert grandios şi spectacol inedit de focuri de artificii . Deocamdată nu este clar cine va vizita oraşul Bălţi – Grigori Leps, Stas Mihailov sau Sofia Rotaru, dar noi putem organiza mega-spectacole şi vă promit că acest eveniment va fi cel mai grandios din istoria ţării”
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?