Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Moldindconbank a lansat un serviciu revoluţionar pe piaţa Moldovei - „CASH-IN Cardless”! ©

22 mai. 2015,, 10:35   Societate
3790 0
Moldindconbank запустил революционную услугу на рынке Молдовы – «CASH-IN Cardless»!
Foto: noi.md

În premieră pentru ţară, BC „Moldindconbank” S.A. a lansat un nou serviciu la bancomatele sale – „CASH-IN Cardless”, care permite alimentarea contului de card cu numerar prin intermediul bancomatelor de tip CASH-IN, fără utilizarea fizică a cardului.

Astfel, doritorii pot alimenta instantaneu orice card Moldindconbank în una din 3 valute (MDL / USD / EUR), indiferent de valuta contului de card.

Serviciul „CASH-IN Cardless” este disponibil absolut gratuit atît pentru persoana care depune banii, cît şi pentru clientul a cărui card este alimentat.

Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar doar să vă apropiaţi la unul din cele 7 bancomate CASH-IN şi să efectuaţi 3 paşi simpli:

✓ Accesaţi opţiunea „Cardless” din meniul ecranului la bancomat, după care alegeţi „Alimentarea contului”;
✓ Introduceţi numărul cardului Moldindconbank care doriţi să fie alimentat;
✓ Depuneţi numerarul în compartimentul Cash-in al bancomatului (puteţi introduce pînă la 50 bancnote concomitent la o alimentare, într-o anumită valută).

Limita zilnică* de alimentare a unui card prin serviciul respectiv este de 15.000 lei, sau echivalentul acestora în valută.

De menţionat că prin intermediul serviciului „Cash-in Cardless” poate fi efectuată operaţiunea de schimb valutar la bancomat, adică alimentînd cu lei cardul care este în euro sau dolari se va efectua automat tranzacţia de convertire în valuta contului.

Lider la capitolul serviciilor bancare la bancomate, Moldindconbank continuă să-şi bucure clienţii cu servicii inovative, oferind o gamă largă de posibilităţi unice de utilizare a cardului bancar fără a apela la ghişeele Băncii, printre care:

➢ Eliberarea la bancomate a valutei străine (USD, EUR), inclusiv pentru clienţii altor bănci care deţin carduri Visa sau MasterCard;
➢ Alimentarea contului cu numerar la bancomatele CASH-IN în orice valută la alegere MDL, USD sau EUR, cu pînă la 50 bancnote la o singură alimentare. Serviciul este disponibil absolut gratis în orice timp al zilei (24/24);
➢ Abonarea prin intermediul bancomatelor la serviciul SMS-notificări;
➢ Modificarea la bancomate a PIN-codului cardurilor dotate cu cip;
➢ Transferarea banilor între carduri direct la bancomate utilizînd serviciul P2P;
➢ Eliberarea numerarului fără utilizarea cardului, utilizînd serviciul Cash by Сode.

La ora actuală, Moldindconbank dispune de una din cele mai mari şi dezvoltate reţele de bancomate din Moldova, care numără 172 unităţi amplasate pe întregul teritoriu al ţării.

Informaţia detaliată despre tarifele şi avantajele cardurilor Moldindconbank poate fi accesată pe pagina www.micb.md ori apelînd la numărul de tel. 022 54-89-40 (Serviciul suport 24/24).

*Tarifele şi limitele se aplică în conformitate cu Tarifele şi Limitele referitoare la deservirea cardurilor bancare emise de BC „Moldindconbank” S.A.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?