X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Primul cinematograf subteran, la Cricova (FOTO)

21 mai. 2015,, 12:45   Showbiz
4150 1
В Крикова открывают первый подземный кинотеатр
Foto: point.md
Astăzi, în unul dintre labirinturile subterane ale Combinatului de Vinuri „Cricova” se va deschide primul cinematograf subteran din Republica Moldova, informează NOI.md.

Este vorba de un cinematograf în piatră, situat la o adîncime de aproximativ 80 de metri sub pămînt, în imediata vecinătate a Bulevardului Șampaniei, și este prevăzut pentru 40 de persoane. Aici vor avea loc proiecții ale secvențelor din filmul corporativ „Cricova”, cinematograful devenind parte integrantă a traseului deschis pentru turiști.

Vizitatorii vor beneficia de acces gratuit la cinematograf la cumpărarea unui tur pentru o vizită ghidată.

Lansarea acestui proiect aduce un element de originalitate, distincție și contemporanitate rusticității beciurilor și constituie un punct de atracție și pentru vizitatorii străini, avînd în vedre includerea Cricovei în traseul comun „Drumul Vinului” în cadrul colaborării turistice dintre România și Republica Moldova.

De-a lungul celor mai bine de 60 de ani de la fondare, beciurile „Cricova” au devenit cartea de vizită a Republicii Moldova, un loc de „pelerinaj vinicol”, care a reunit numeroase nume mari: politicieni, diplomați, artiști, scriitori, oameni de afaceri, vinificatori internaționali, dar și staruri din cinematografia internațională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?