Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ziua Europei la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”

6 mai. 2015,, 18:00   Societate
5067 0

Ziua Europei la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”
Foto: trm.md

În contextul Anului bibliologic 2015 – Anul promovării valorilor europene, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, pe 7 mai, la ora 13.00, organizează mai multe acțiuni pentru a sărbători Ziua Europei.

Evenimentul va fi marcat printr-un spectacol literar – muzical, care va include recitaluri de poezie, cîntece, mini –spectacole de teatru în limbile UE, precum și dansuri populare specifice, susținute de utilizatori, parteneri și prieteni ai bibliotecii.

În cadrul activității vor fi notificați și premiați cîștigătorii Concursului de eseuri „Europa în 500 de cuvinte”, organizat de BM pentru utilizatori.

Cei prezenți vor pute consulta expozițiile tradiționale de carte „Teritoriul comun al europenilor este cultura (Paula Valery)”, „Scriitorii noștri – porți deschise spre Europa” și viziona expoziția virtuală de fotografii „Cele mai frumoase biblioteci europene”.

Copii sunt invitați să participe la un atelier de creație, unde vor fi ajutați să realizeze cîte o brățară în culorile drapelului european. Spectacolul va culmina cu un flash mob, sub genericul „Hora Uniunii Europene”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?