Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Pretorul de Rîşcani a publicat material compromiţător despre primarul de Chişinău

6 mai. 2015,, 16:30   Politică
4740 1
Претор Рышкань обвинил примара Кишинева
Foto: noi.md
Pretorul sectorului Rîşcani, Mihail Cîrlig, a făcut publice materiale compromiţătoare despre primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, între cei doi avînd loc în trecut mai multe disensiuni.

Potrivit agenţiei "Infotag", pretorul a spus miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că "cu ajutorul primarului de Chişinău, terenul de 270 ha de lîngă Circ a fost transmis unei companii private". El a precizat că 1 ha costă circa 50 de mii de euro, adică circa 1 milion de lei.

"În folosinţă privată au fost date 270 ha. Aceasta înseamnă că cineva a furat 270 de milioane de lei. Lui Chirtoacă i-a fost trimisă o solicitare oficială cu cerinţa de a da un răspuns referitor la terenul unde cîndva trebuia să fie construit un complex sportiv, dar răspunsul primarului nu a urmat", a spus Cîrlig, adăugînd că "aceasta nu este unica abatere cu implicarea lui Chirtoacă, sînt şi altele, de exemplu construcţiile ilegale şi problema parcărilor".

"Demult sînt în conflict cu Chirtoacă, deoarece pînă la alegerile locale el afirma că va lucra doar pentru binele poporului şi va rezolva toate probleme sociale, dar în realitate el face totul cu beneficiu pentru sine", a declarat Cîrlig.

Candidatul pentru funcţia de primar consider că "Chirtoacă se ocupă nu de dezvoltarea oraşului, ci de perfecţionarea personală" şi a spus că în fiecare săptămînă de pînă la alegeri va desfăşura conferinţe de presă şi va publica informaţii despre abaterile primarului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?