X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Pentru prima oara in Republica Moldova - inconfundabilul AL BANO (VIDEO) ©

6 mai. 2015,, 11:10   Showbiz
9792 3

Indragitul cantaret italian Al Bano Carrisi va urca, sambata, 23 mai pentru prima data pe scena Palatului National Nicolae Sulac , unde va interpreta, melodii care au facut istorie. Legenda cantecului italian va fi insotit de band-ul sau alaturi de care va canta live.

Printre cantecele pe care artistul le va interpreta se numara atat hituri mai vechi precum "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sara", "Sharazan" sau "Liberta", dar si melodii mai noi, in orchestratii moderne, realizate de maestrul Alterisio Paoletti.

Pentru concertul din data de 23 mai, artistul ne promite o seara muzicala veritabila din programul careia nu vor lipsi melodiile care l-au facut cunoscut in toata lumea si de care cei mai in varsta isi amintesc cu mare drag.

Al Bano Carrisi a devenit cunoscut in 1967 cu melodia "Nel Sole", single care a fost vandut in peste 1,3 milioane exemplare, un record pentru aceea vreme. In acelasi an a participat la turneul italian al Rolling Stones. De atunci, Al Bano a devenit o adevarata vedeta internationala avand peste 165 milioane de albume vandute, 26 discuri de aur si 8 de platina, milioane de fani pe tot globul si turnee pe toate continentele.

Sambata 23 mai nu rata un concert pentru toate varstele!

Biletele le puteti procura la casele Palatulai National , magazinele Darwin sau online pe www.iTicket.md. Pretul acestora pornesc de la 400 la 1500 lei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?