Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Usatîi: Înțeleg că pot fi arestat mîine la Aeroport

5 mai. 2015,, 12:30   Politică
7503 11

Usatîi: Înțeleg că pot fi arestat mîine la Aeroport
Foto: vedomosti.md

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, va candida la funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut de însuși omul de afaceri astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Moscova, informează NOI.md.

Potrivit lui Usatîi, alegerile locale din 14 iunie vor arăta în ce măsură cetățenii Republicii Moldova au încredere în partidele aflate la guvernare.

„Îmi voi înainta candidatura la funcția de primar al municipiului Bălți. Toți știu că Bălțiul este orașul meu natal. Unii dintre cei mai frumoși ani i-am petrecut anume acolo. Sarcina mea este ca orașul Bălți să ajungă la un nivel de dezvoltare internațional, sarcina mea este să fac ordine, să atrag investiții, pentru ca în oraș să fie demarate proiecte”, a precizat Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a anunțat că se întoarce mîine în țară pentru a depune pachetul de documente necesare înregistrării în cursa electorală. Acesta nu exclude însă că ar putea fi arestat pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Mîine mă întorc la Chișinău. Înțeleg că pot fi arestat la Aeroport, avînd în vedere că atunci cînd am plecat din țară, pe numele meu erau intentate șase dosare penale, iar azi figurez în 16 dosare penale. Înțeleg că puterea actuală se teme și bine face. Mulți m-au judecat pentru faptul că am părăsit Republica Moldova cu două zile înainte de alegerile parlamentare, dar au existat amenințări reale la adresa mea. Să răbdăm mai departe ceea ce se întîmplă în țară nu e posibil”, a spus Usatîi.

Totodată, acesta s-a arătat convins că, pînă la finele acestui an, în țară se vor declanșa alegeri anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?