X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Comuniștii reformatori vor participa la alegeri pe listele altui partid

5 mai. 2015,, 12:15   Politică
3577 2

Comuniștii reformatori vor participa la alegeri pe listele altui partid
Foto: inprofunzime.md

Membrii Partidului Comunist Reformator vor candida la alegerile locale generale din 14 iunie, pe lista partidului „Renaștere”, condus de Vadim Mișin. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Ruslan Popa, după ce Comisia Electorală Centrală a exclus PCR din lista partidelor care pot participa la alegeri, informează NOI.md.

Potrivit lui Popa, candidatul comun ale celor două formațiuni la funcția de primar general al capitalei va fi Eliza Moscalciuc. „Nu poți să excluzi din cursă un partid care este deja înregistrat. Aceasta este o încălcare gravă. Am convenit deja cu Vadim Mișin că toți membrii echipei noastre, din toate raioanele Moldovei, dar și din Chișinău, vor candida pe listele Partidului «Renaștere». Candidatul nostru la funcția de primar general al municipiului Chișinău va fi Eliza Moscalciuc”, a menționat Popa.

Anterior, Ruslan Popa a declarat că va contesta hotărîrea Judecătoriei Buiucani care a anulat decizia Ministerului Justiției de înregistrare a Partidului Comunist Reformator. Ieri și CEC-ul a retras dreptul formațiunii de a participa la alegeri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?