Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Filat: Nu neg că sînt probleme

24 apr. 2015,, 15:19   Politică
7601 16

Filat: Nu neg că sînt probleme
Foto : gagauzmedia.info

„Oamenii niciodată şi nicăieri în lume nu au fost pe deplin satisfăcuţi de calitatea vieţii lor sau de acţiunile guvernării”. Astfel a comentat liderul PLDM, Vlad Filat, tendințele negative reflectate în sondajele de opinie, care se referă la ratingul partidelor de la putere, informează NOI.md.

Politicianul se arată convins că nu există o alternativă actualei guvernări, iar dacă și există una, aceasta nu va însemna un scenariu tocmai optimist pentru viitorul țării.

„Oricîte probleme ar fi rezolvate, oricîte obiective ar fi atinse, oricum vor rămînea şi aspecte ce vor trezi în continuare nemulţumirea oamenilor. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să negăm că Republica Moldova se confruntă cu anumite probleme. Nu neg, sînt probleme, dar ele trebuiesc soluţionate prin muncă zi de zi. Mai aud uneori afirmaţii că, dacă s-ar schimba guvernarea, mai că toate problemele țării ar fi soluţionate. Dar întrebarea mea este: care e alternativa actualei guvernări? Şi eu cred că fiecare dintre cetăţenii acestei ţări, dacă şi-ar pune această întrebare, ar ajunge la un singur răspuns şi acesta nu ar suna prea optimist pentru viitorul Republicii Moldova”, a menționat Filat.

Politicianul a refuzat să dezvăluie numele candidatului liberal-democraților la funcția de primar al capitalei, dar a precizat că acesta va fi un concurent puternic. Potrivit lui Filat, consultările la nivelul organizaţiei municipale Chişinău pe marginea acestui subiect încă au loc.

„Este prematur de dat nume la această etapă. Vreau să vă asigur că vom veni cu o candidatură puternică, cu un profesionist adevărat, care va propune soluţii pentru problemele cu care se confruntă capitala”, a menționat Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?