X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Viorica-Cosmetic”, mai aproape de clienți, cu un nou magazin (VIDEO) ©

24 apr. 2015,, 16:45   Business
8101 2
Новый магазин «Viorica» - еще ближе к клиентам (ВИДЕО)
Foto: noi.md
În această săptămînă „Viorica-Cosmetic” a devenit mai aproape de clienții săi, deschizînd un nou magazin specializat pe strada Kiev, 16/1, din Chișinău, informează NOI.md.

În incinta magazinului pot fi procurate produse autohtone de îngrijire personală naturale și de calitate înaltă: creme, șampoane, parfumuri, uleiuri și altele. Renumitele serii pe bază de extracte din plante naturale „Flovio”, „Violelle”, „Cosmeplant”, „Viorica Men” se întîlnesc și pe rafturile acestui magazin nou-deschis.

„Viorica Cosmetic” vine cu un cadou pentru bărbații energici, plini de viață și care sînt mereu în acțiune. Este vorba de șamponul anticădere și gelul de duș „Impuls răcoritor”. Aceste două produse noi vor reda prospețimea și frumusețea unui bărbat adevărat. În componența acestora nu se regăsesc coloranți, siliconi, ci doar ingrediente naturale extrase din plantele de pe meleagurile noastre.

Și în lumea virtuală, „Viorica Cosmetic” vine cu noutăți: acum poate fi accesat site-ul renovat al companiei, www.viorica.md, care conține informați despre toate produsele, inclusiv efectele benefice ale acestora, astfel încît să puteți face alegerea potrivită, înainte de a merge la magazin, conform necesităților individuale, în funcție de tipul tenului, părului, vîrstei și sexului.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?