X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Hocheiștii moldoveni participă la un turneu în Odesa

24 apr. 2015,, 14:45   Sport
3741 0

Молдавские хоккеисты участвуют в турнире в Одессе
Foto: allfun.md

Echipa de hochei „Bravo” (Chișinău) va participa la turneul internațional „Cupa Eliberării” de la Odesa. Primul meci hocheiștii moldoveni îl vor disputa sîmbătă, 25 aprilie, în compania echipei „Odesa”, informează NOI.md.

Pe 25 aprilie, la Odesa începe turneul internațional la hochei pe gheață „Cupa Eliberării”, dedicat eliberării orașului Odesa de sub ocupația fascistă în Marele Război pentru Apărarea Patriei. La competiție va participa și echipa „Bravo” din Chișinău. La turneu s-au înscris 6 echipe: trei cluburi din Odesa („Medvedi”, „Katran” și „Odesa”), „Dnepr” (Herson), „Patriot” (Vinița) și „Bravo” (Chișinău).

Primul meci hocheiștii moldoveni îl vor disputa sîmbătă, 25 aprilie, în compania echipei „Odesa”, cu începere de la ora 19.30. În ziua următoare „Bravo” se va confrunta cu echipa „Medvedi”, începînd cu ora 13.00. Meciul final al turneului este programat pentru duminică, 26 aprilie, cu începere de la ora 19.45.

De menționat, că după ce recent au fost închise arenele de gheață „Ice Bravo” din Chișinău și „Snejinka” din Tiraspol, hocheiștii moldoveni au rămas fără teren propriu pentru antrenamente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?