X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Foști miniștri, pe lista electorală a PSRM la alegerile locale

24 apr. 2015,, 12:16   Politică
5393 2

Foști miniștri, pe lista electorală a PSRM la alegerile locale
Foto : tribuna.md

Partidul Socialiștilor a aprobat deja lista candidaților la funcția de consilieri în cadrul Consiliului Municipal Chișinău. Printre aceștia se vor regăsi și fostul ministru al Sănătății Larisa Catrinici, și fostul ministru de externe Andrei Stratan, a anunțat președinta fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, notează NOI.md.

Greceanîi a precizat că aceștia sînt doar o parte dintre foștii săi colegi de guvern care vor candida la funcția de consilieri din partea PSRM. „În echipa noastră se regăsesc unii colegi de-ai mei din guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc. Voi avea o echipă de profesioniști, mai sînt nume pe care o să le auziți. Vor candida și colegii mei din fracțiune Ion Ceban și Vlad Bătrîncea, care sînt gata să renunțe la mandatele de deputat”, a spus Greceanîi.

Șefa fracțiunii PSRM a mai anunțat că socialiștii vor înainta propriul candidat și la funcția de primar al municipiului Bălți, negînd posibilitatea promovării unui candidat comun al PSRM și „Partidului Nostru”, condus de Renato Usatîi. Numele candidatului socialiștilor pentru Bălți va fi anunțat la momentul oportun, a mai spus Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?