Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon îi invită pe Voronin, Plahotniuc și Filat la dezbateri

21 apr. 2015,, 14:00   Politică
6817 16
Foto : infoprut.ro
Liderul PSRM, Igor Dodon, a lansat astăzi un apel la adresa liderilor PD, PLDM și PCRM, prin care i-a invitat să participe la dezbateri publice televizate. Discuțiile ar urma să se axeze pe problemele cu care se confruntă țara, a spus socialistul.

Acesta i-a criticat dur pe reprezentanții puterii, acuzîndu-i de „genocid social asupra populației”.

„Dacă nu scăpăm de oligarhii de la guvernare, pierdem Moldova. Pericolul numărul unu sînt Filat, Plahotniuc și Voronin. La sapă de lemn deja ne-au adus, iar acum încearcă să ne sperie. Mă adresez către Filat, Plahotniuc și Voronin: vă invit la dezbateri publice, unde doriți și cînd doriți. Haideți să ne așezăm la masă, sînt gata să discut public”, a precizat Dodon.

Totodată, liderul socialiștilor a cerut guvernării să publice raportul companiei internaționale de audit „Kroll” cu privire la tranzacțiile ilegale de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

„PSRM cere desecretizarea tuturor informațiilor legate de furtul de bani din bănci și publicarea raportului Kroll. Dacă nu îl veți publica voi, îl găsesc eu în cîteva zile și îl voi publica, nimeni n-a uitat nimic”, a spus Dodon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?