X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

CEC a aprobat constituirea circumscripțiilor electorale de nivelul doi

17 apr. 2015,, 14:55   Politică
3573 2
ЦИК утвердил избирательные округа второго уровня
Foto: tv7.md
În cadrul şedinţei Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit circumscripțiile electorale de nivelul doi pentru desfășurarea alegerilor locale generale din 14 iunie 2015.

De asemenea, CEC a aprobat Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 14 iunie 2015 în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova. Documentul stabileşte modul de oferire a timpilor de antenă gratuiți şi contra plată pentru publicitate electorală, organizarea dezbaterilor electorale şi principiile de reflectare a campaniei electorale în instituțiile audiovizualului, presa scrisă, internet şi telefonie mobilă. Potrivit Regulamentului, fiecare radiodifuzor care decide să se implice în reflectarea campaniei electorale trebuie să depună la Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA), pînă la 24 aprilie 2015, inclusiv, o declaraţie privind politica editorială pentru campania electorală, iar instituțiile care nu vor reflecta campania electorală, trebuie să înștiințeze CCA în acelaşi termene.

Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 14 iunie 2015 în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova poate fi consultat pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, la rubrica „Alegeri locale 2015”.

În aceeași şedinţă, Comisia Electorală Centrală a aprobat modelele documentelor electorale pentru înregistrarea candidaților la alegerile locale generale din 14 iunie 2015.

Totodată, au fost descrise particularităţile de întocmire a acestor documente. Pentru completarea documentelor, candidaţii vor putea descărca formularele necesare de pe pagina web oficială a Comisiei, acestea fiind disponibile la rubrica „Alegeri locale 2015”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?