X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Romanyuta a evoluat aseară la Eurovision Pre-Party în Riga (VIDEO)

13 apr. 2015,, 10:00   Showbiz
8030 0

Eduard Romanyuta a evoluat aseară la Eurovision Pre-Party în Riga
Foto: trm.md

Reprezentantul Republicii Moldova la concursul european de muzică Eurovision Song Contest 2015, Eduard Romanyuta, a urcat aseară pe scena de la Riga, Letonia, în cadrul primului eveniment din seria Eurovision Pre-Party pentru a promova piesa care va reprezenta Moldova în ediţia din acest an.

Capitala Letoniei, a fost onorată să înceapă sezonul petrecerilor la Palladium Concert Hall, unde au venit aproximativ 1500 de persoane.

Împreună cu Eduard pe scenă au urcat și reprezentanții la Eurovision 2015 din: Georgia (Nina Sublatti), Letonia (Aminata), Lituania (Monika Linkytė și Vaidas Baumila), Polonia (Monika Kuszyńska), Elveția (Mélanie René), Marea Britanie (Electro Velvet) și Azerbaidjan (Elnur Huseynov).

În calitate de oaspeți au evoluat câștigătorii concursului european de muzică din anii precedenți: Alexander Rybak (Norvegia, 2009), Marie N (Letonia, 2002), Eldar Gasimov (Azerbaidjan, 2011) și cea care s-a plasat pe locul III în 2013 - Zlata Ognevich (Ucraina).

În perioada premergătoare show-urilor live de la Viena din luna mai vor avea loc, în Europa, mai multe petreceri în avanpremieră. Artiștii din concursul anului acesta vor evolua în cadrul evenimentelor împreună cu foști câștigători și participanți.

Următoarele Eurovision Pre-party, anunțate deja oficial, vor avea loc în Amsterdam pe 18 aprilie și la Londra pe 26 aprilie. Reprezentantul Moldovei, Eduard Romanyuta, va participa la aceste evenimente pentru a ne promova piesa din acest an.

Urmăriți în continuare, în secvențele realizate de Eurovision.tv, o scurtă retrospectivă a interpreților prin intermediul imaginilor video, dar și un reportaj de la Riga.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?