X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Filat: Mă miră cinismul fostului premier

9 apr. 2015,, 16:50   Politică
12026 13

Foto: gagauzmedia.md

Vlad Filat s-a arătat indignat de poziția lui Iurie Leancă față de hotărîrea Guvernului de a-și asuma răspunderea politică pentru un pachet de legi importante. Politicianul a menționat că decizia Executivului, condus de Chiril Gaburici, este perfect constituțională, informează NOI.md.

„La asemenea acțiuni am mai recurs și în trecut, atît în Guvernul, pe care l-am condus, dar și în cel condus de Iurie Leancă. Mă miră cinismul și această abordare fariseică, atunci cînd vii să aduci acuze pe un exercițiu pe care l-ai avut în administrare de trei ori în timpul exercitării mandatului”, a menționat Filat.

Potrivit politicianului, adoptarea celor patru proiecte de legi ce vizează bugetul de stat nu mai putea fi tergiversată. „Dezbaterile în Parlament și votarea în trei lecturi presupune timp. Nu a fost posibilă aprobarea acestor proiecte de legi mai devreme în Guvern, pentru că abia săptămîna trecută misiunea FMI a venit la Chișinău, iar parametrii acestui document sînt coordonați cu partenerii noștri externi”, a adăugat Filat.

Anterior, Iure Leancă a declarat că angajarea răspunderii de către Guvern în faţa Parlamentului demonstrează de fapt dependența alianței PD -PLDM de PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?