X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Filat: Avem nevoie de regulă în domeniul audiovizualului

2 apr. 2015,, 17:27   Politică
4612 13
Filat: Avem nevoie de regulă în domeniul audiovizualului
Foto : gagauzmedia.md
Republica Moldova are nevoie să-și promoveze interesul național fără a fi influențată din exterior, prin intermediul propagandei de la anumite posturi TV. Astfel a comentat liderul PLDM, Vlad Filat, necesitatea instituirii unor reglementări noi în domeniul audiovizualului, notează NOI.md.

Potrivit politicianului, modificările legislative sînt necesare pentru a securiza spațiul informațional, dar și pentru a crea condiții optime de activitate pentru toți radiodifuzorii.

„Avem nevoie ca în Republica Moldova să ne construim în continuare țara și să ne promovăm interesul național, nefiind influențați, inclusiv prin intermediul unei propagande fără precedent venite din exterior. Avem nevoie de un proiect de lege în interesul cetățeanului”, a punctat Filat.

Totodată, liberal-democratul susține că e necesar de creat condiții pentru promovarea produsului autohton. „În caz contrar, îi punem în condiții nedrepte pe cei care muncesc în Moldova, în timp ce alții, care retransmit produse din afară, au unul-două buletine de știri și sînt jucători activi pe piața publicitară. Insist în a spune că avem nevoie să facem regulă”, a explicat Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?