Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Consilier: "Marine Le Pen ar putea fi următorul preşedinte al Franţei"

31 mar. 2015,, 05:30   Externe
3844 1

Consilier: "Marine Le Pen ar putea fi următorul preşedinte al Franţei"
Foto: antena3.ro

Ludovic de Danne, consilier pentru Afaceri Europene al preşedintelui Frontului Naţional Francez, Marine Le Pen, a declarat, luni, că Le Pen ar putea câştiga alegerile prezidenţiale din Franţa, în 2016, dacă partidul condus de aceasta adună şapte milioane de voturi.

"Mai mult de 5 milioane de votanţi pentru Frontul Naţional" -.nu s-a mai întâmplat aşa ceva, este fără precedent! În acest context, Marine Le Pen ar putea deveni numărul unu în alegeri", a explicat de Danne, conform Sputnik. Consilierul a adăugat că şansele lui Le Pen sunt foarte ridicate, în contextul în care partidele din alianţa de guvernare vor fi obligate să cedeze şi să se pună de acord asupra unui singur candidat, în timp ce Frontul Naţional are un singur candidat, deja cunoscut.

"Sarkozy pare un învingător în aceste alegeri, dar când vine vorba de alegeri prezidenţiale, lucrurile nu funcţionează aşa. Alianţa de guvernare va trebui să se spargă şi fiecare partid va fi obligat să prezinte un candidat propriu. Şi niciunul dintre aceştia nu are şanse împotriva lui Marine Le Pen", a explicat Danne. Franţa îşi va decide noul preşedinte în doi ani de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?