Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

CCA a lansat concursul pentru suplinirea componenţei CO

30 mar. 2015,, 13:15   Societate
3020 0
КСТР объявил конкурс на замещение вакантных мест в НС
Foto: ipn.md
Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a dat startul concursului pentru suplinirea a două funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori (CO) al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”. Dosarele pot fi depuse la CCA până la 17 aprilie inclusiv, transmite IPN.

La funcţia de membru al Consiliului de Observatori este în drept să candideze persoana care e cetăţean al Republicii Moldova, are studii superioare în cultură, artă, cinematografie, jurnalism, drept, gestiunea financiară şi gestiunea întreprinderii comerciale, relaţii cu publicul, relaţii internaţionale, domeniul academic, mass-media, inginerie. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască limba de stat a Republicii Moldova și să nu aibă antecedente penale.

Funcţia de membru al Consiliului de Observatori este incompatibilă cu statutul de parlamentar, de membru al Guvernului, de membru al CCA. De asemenea, membrul CO nu trebuie să deţină acţiuni sau părţi ale fondului statutar al societăţilor comerciale cu activităţi în domenii în care s-ar afla în conflict de interese cu calitatea de membru al Consiliului de Observatori. De asemenea, nu trebuie să fie salariat al instituţiei publice a audiovizualului și să nu fie membru de partid. Criteriile de selecţie a candidatului pentru funcţia de membru al CO sunt: experienţă de muncă de cel puţin 5 ani în domeniul din care provine, profesionalism și corectitudine.

Candidaţii pot depune la sediul Consiliului Coordonator al Audiovizualului (str. Vlaicu Pârcălab nr. 46,) un dosar de participare la concurs care va cuprinde: CV-ul, cazierul judiciar şi o fotografie 3x4.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?