X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Chirtoacă: Iarmaroacele de Paști pot fi organizate în sectoare, nu și pe strada Pușkin (VIDEO)

30 mar. 2015,, 12:30   Societate
3313 0

Chirtoacă: Iarmaroacele de Paști pot fi organizate în sectoare, nu și pe strada Pușkin
Foto : ipn.md

La ședința săptămînală a Primăriei, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, și-a reiterat opțiunea privind renunțarea la desfășurarea iarmaroacelor de Paști pe străzile principale ale Chișinăului, notează NOI.md.

„Aceasta este o promovare a pieței, invităm oamenii să facă piață în oraș!”, a explicat Chirtoacă.

Potrivit șefului adjunct al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii, Valentina Constantinov, „există foarte multe solicitări anume de la producătorii secției de patiserie, adică acei care produc cozonacii și sortimentul de Paști”. „Anul trecut, la fel, nu s-a desfășurat acest iarmaroc, de aceea au fost solicitări și din partea producătorilor, și din partea cumpărătorilor”, a relatat Constantinov.

„Dacă nu s-a petrecut iarmarocul anul trecut, înseamnă că atunci am pus punct, în centru cel puțin. Și prin sectoare l-aș lichida, nici pe acolo el tare nu ne trebuie. După aceea vin solicitanții care au stat la iarmaroc să le permitem să stea tot anul și apoi toți anii. Înțeleg că noi ne-am deprins, dar e semn de deprindere, de care trebuie să scăpăm pe viitor. În sectoare poftim, dar pe strada Pușkin – nu”, a declarat primarul general al capitalei.

Astfel, Iarmarocul de Paști se va desfășura doar în sectoare, în perioada 6-11 aprilie.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?