Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Aplicații în Ucraina cu participarea a aproximativ 300 de pușcași marini americani

30 mar. 2015,, 12:00   Externe
3771 4

Foto: nr2.ru

Exerciții comune și antrenamente cu participarea a circa 300 de pușcași marini din SUA și a unor unități de luptă din cadrul Gărzii Naționale vor avea loc la 20 aprilie pe poligonul Yavoriv din regiunea Liov (vestul Ucrainei), a anunțat duminică, pe contul său de Facebook, ministrul ucrainean de interne Arsen Avakov, citat de media din Kiev.

Mai exact, '290 de pușcași marini americani vor fi desantați la 20 aprilie pe poligonul Yavoriv din regiunea Liov, în conformitate cu înțelegeri convenite cu Departamentul de Stat.

'Trei fluxuri de militari a câte 300 de luptători ai Gărzii Naționale. Trei fluxuri a câte opt săptămâni, iar apoi — exerciții comune', indică Avakov, adăugând că, în total, 900 de combatanți ai Gărzii Naționale vor participa la aceste antrenamente.

Ministrul ucrainean menționează că președintele Petro Poroșenko a convenit asupra desfășurării acestor aplicații-antrenament cu vicepreședintele american Joe Biden în cadrul unor discuții recente.

La aceste aplicații vor participa unități cunoscute ale Gărzii Naționale: 'Azov', batalionul Kulcițki, 'Jaguar', 'Omega' și alte unități din Kiev, Harkov, Zaporojie, Odesa, Liov, Ivano-Frankivsk și Vinnița.

În finalul antrenamentelor, partenerii americani vor furniza mijloace de comunicații și alte echipamente forțelor Gărzii Naționale ce vor participa la respectivele exerciții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?