Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Marian Lupu: Banii furaţi de la BEM pot fi restituiţi

28 mar. 2015,, 16:00   Politică
8818 18

Мариан Лупу: Украденные из BEM деньги могут быть возвращены
Foto: ipn.md

Sunt absolut convins că banii furaţi de la Banca de Economii pot fi restituiţi. Declaraţia aparţine preşedintelui Partidului Democrat Marian Lupu şi a fost făcută în cadrul emisiunii „Vineri” de la postul de televiziune „RTR Moldova”, transmite IPN.

Liderul democrat îşi argumentează optimismul prin faptul că „tehnologiile moderne permit acest lucru. Este imposibil de ascuns tranzacţii cu sume atât de mari. Este clar că vor fi probleme cu numerarul, adică cu acei bani care au reuşit să-i scoată din conturi. Dar experţii susţin că aceste sume nu vor fi prea mari”.

Marian Lupu s-a arătat convins de faptul că în furtul de la BEM ar fi implicaţi factori de decizie din guvern.”Dimensiunile sumei furate arată că a fost imposibil de făcut acest lucru fără implicarea unor persoane suspuse din structurile guvernamentale”, a adăugat democratul.

Marian Lupu s-a arătat optimist şi în privinţa componenţei cabinetului de miniştri condus de Gaburici. „Comuniştii au votat acest Guvern şi astfel şi-au asumat o parte din responsabilităţi. Nu cred că PCRM va cere demiterea anumitor miniştri. Acest lucru ar aprofunda criza, iar în consecinţă Parlamentul ar putea vi dizolvat şi s-ar ajunge la anticipate. Iar, din câte ştiu, comuniştii nu-ţi doresc acest lucru”, a spus fruntaşul democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?